Mitől leszek igazi nő?

posted in: Uncategorized | 0

Ha a legnagyobb keresőben rákeresel erre a szókapcsolatra „párkapcsolati probléma” 0,32 másodperc alatt 921.000 találatot ad ki. Fogadni mernék, hogy a témára kereső emberek 70-80 százaléka nő. És mik jönnek ki? Langymeleg, púderillatú cikkecskék sütögetik el ugyanazokat a frázisokat ezredszer is, csak hogy magas legyen a nézettség. Azt hiába írod be, hogy „Béla (vagy Peti, Ákos, Laci…) csúnyán bánik velem, erre mi a megoldás?” nem fogja neked megmondani.  Én sem fogom tudni megmondani. Illetve pontosabban úgy fogalmaznék, hogy nem én fogom tudni megmondani.

Te megpróbáltad már megismerni Bélát? Valóban tudod, mit szeretne a kapcsolatotokban és mit kap valójában? Tényleg az a nő vagy, aki női kommunikációval vezetgeti az útján? Igazi nő vagy? Most persze felmordulhatsz, hogy én hogyne lennék igazi nő! És persze, hogy tudom, mi a női kommunikáció, mert én nő vagyok és én beszélek…UFF. Inkább ajánlok neked egy cikket. Számomra alapmű, csillió-millószor olvastam már el.

            Olvasd el Dora Gyula cikkét értően és tanulj belőle! Ennek az írásnak az a legnagyobb ereje, hogy azt tanítja, amit már tudsz. Hiszen tudod, hogy a női kommunikáció nem hangos, a női kommunikáció nem harcos, a női létnek az a legfelismerhetőbb pontja, hogy a NŐ NEM OLYAN, MINT EGY FÉRFI.

Azért lehetsz itt, kedves olvasó, mert valamikor egy ősanyád, majd a nagyijaid és végül édesanyád is feltette ezt a kérdést: „Mitől leszek nő? Hogyan legyek igazi nő?” És látod, itt vagy te, ami bizonyítja, hogy ők bizony megtalálták erre a kérdésre a választ és sikeresen továbbadták génjeiket…pont neked.

Persze mondhatod, hogy mára már nem olyan a világ, mint nagyanyáink korában és ma már minden más. De vajon te, mint nő és Béla, mint férfi is megváltozott a világban? Tízezer éves bevésődések is megváltozhattak két-három emberöltő alatt?

Erre tudom már a választ, mert elvégeztem a női kommunikáció kurzust: NEM. Ha te is szeretnéd tudni a megoldást, szeretnél belekezdeni egy olyan útba, aminek a vége egy eredményes, női kommunikációval életminőséget javító, egyensúlyban lévő lélekkel való élés, kezd a tanulást ezzel az írással!

Mitől leszek igazi nő?