Befogadó női kommunikáció

posted in: Uncategorized | 2

Beszélek sok kollégával, szülővel, ismerőssel. Csevegünk, mint minden nő. És legtöbbször szóba kerülnek a férfiak is. Mindig így kezdődik: Béla undok, Béla hülye, Béla ilyen-olyan. És én akkor nem állok be Bélát sarazni, hanem visszakérdezek: női kommunikációt használsz vele, Muci? Mi az, hogy női kommunikáció? – kérdez Muci. De én nem kezdek bele, hogy a női kommunikáció az…. hanem ezt a cikket ajánlom neki értő olvasásra:

Dora Gyula írása ezekkel a szavakkal kezdődik: „A befogadó női kommunikáció maga a láthatatlan győzelem…”

Felteheted a kérdést, hogy honnan tudhatja egy férfi, mit jelent a női kommunikáció, még pontosabban a befogadó női kommunikáció?

Nos, ő tudja. Több ezer férfivel ült már egy asztalnál és bízták rá az életüket egy-egy merülésnél. Ha az életüket a kezében tartotta, akkor tudta, látta és hallgatta a gondolataikat is.  Ezek mellett sokszáz könyv és több láma segítette a megismerés útján. A harmadik pont, ami miatt Ő ezt tudja: az a néhány ezer nő, aki volt már a “Hogyan szelídítsünk férfit?” képzésen és bele mert állni a tanultak alkalmazásába, majd elküldte nekünk a visszajelzését.

Ezek Gyula tulajdonságai. Ha nincs lámád, nem ismersz ezer férfit, aki neked feltárja az érzéseit és nem tudod még, miről szól a tanfolyam, de szeretnéd az életedet úgy élni, hogy azt érzed: helyemen vagyok, ajánlom ezt a cikket.

Befogadó női kommunikáció – a láthatatlan erő

De ha ez nem győzött még meg teljesen, van még egy érvem, ami atombiztosan bizonyítja, hogy a befogadó női kommunikáció létezik és ennek Ő és Nagy Ági a szakértői: megtanították nekem is.

Ismertek, tudjátok, hogy nem vagyok könnyen a nőies nő kategóriába sorolható. Mégis gyökeresen megváltozott a szemléletmódom, ahogy elkezdtem alkalmazni ezt a tudást, amit tőlük kaptam. És higgyétek el: MŰKÖDIK! Nincsenek félrevezető szavak, csak tudás, megbecsülés és tisztelet van. Ha még ez sem elég, akkor olvasd el a cikket, kezd el alkalmazni a befogadó női kommunikációt és nevess a világra! Ha segítségre van szükséged, mert a cikk csak kérdéseket vet fel, de szeretnél egy kapaszkodót, hogy átlásd az egész rendszert, akkor jelentkezz a “Hogyan szelídítsünk férfit?” kétnapos tanfolyamára az oldalamon keresztül!

2 Responses

 1. Lángh Mária

  Kedves Ildikó!
  Szeretnék jelentkezni “A hogyan szelidítsünk férfit ” tanfolyamra.Szeretném kitölteni a jelentkezési lapot.
  Azt írtad,hogy rengeteg a jelentkező és én mielőbb szeretnék jelentkezni és elküldeni a részvételi díjat.
  40 éves házasságomban harcos voltam.66 évesen lehetne most egy új kapcsolatom.Ebben szeretném már jól használni mindazt,ami befogadó,igazi nővé tesz.Szükségem van a segítségetekre.
  Üdvözlettel:Marika

  • Szabó Ildikó

   Kedves Marika,
   A vírus helyzet miatt jelenleg szünetelnek a tanfolyamok, sajnos nem tudjuk mikor tudunk újra szervezni. Türelmedet kérem. Mivel nem tudunk minden érdeklődőt értesíteni, ezért azt javaslom, hogy csatlakozz a Facebookon a Titkos Tanácsok Nőknek zárt csoporthoz, ott értesíteni fogjuk a tagokat, illetve figyeld a titkostanacsoknoknek.hu weboldalt, a programnaptárban meg fognak jelenni a tanfolyami időpontok és a jelentkezési lehetőségek.
   Üdvözlettel: Ildikó