A nőiesség a férfiak szerint

posted in: Uncategorized | 0

„Valahogy sokan nem látják, mitől nőies, szép egy nő igazán és hogyan lehetne megvalósítani azt, hogy ők is jól érezzék magukat a bőrükben és a férfiaknak is tetsszenek.” – Idéztem egy cikkből.

Felsorolhatjuk, mitől is tartunk szépnek egy nőt, de ez a felsorolás már ott elcsúszik, hogy a női agyunkkal gondoljuk ki a lehetséges válaszokat.
Ami sokszor igen-igen messze van attól, amit egy férfi (és nem fiúka, meg csávó, sőt, nem is pasi) gondol arról, mi tesz vonzóvá egy nőt.

Igen ám, de honnan tudhatjuk akkor, hogy mi tesz vonzóvá minket a Férfiak szemében?

Mert azt ugye nem kell bizonygatni, hogy nekik szeretnénk tetszeni? Ők nem fogják elmesélni, mert sokszor nem képesek megfogalmazni (erről egy másik cikkben találhattok tudományosan bizonyított ismereteket)…

Ők nem is, de Ő igen. Dora Gyula írt erről egy cikket, amit itt tudtok elolvasni:

A nőiesség a férfiak szerint – mitől nőies, szép és vonzó egy nő?

Jó szívvel ajánlom, mert egy összeszedett, tényekkel és archaikus korokig visszanyúló tudással átitatott írás született arról, hogy hogyan látnak ők minket. Szinte olyan, mintha egy beépített kémünk lenne a férfiak világában, aki megtanítja nekünk önmagunkat. És ez az a tudás, amit a mai világban is használni tudunk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és más is jól érezzen minket.