Miért vagyok egyedül? Az egyedüllét titkos okai.

posted in: Uncategorized | 0

Ajánlok neked egy újabb cikket Dora Gyula írásai közül. Nem pusziosztós kicsi tacskó ez a cikk, ne arra készülj, hogy megmelenget és lehülyéz mindenkit, aki az évek során elment mellőled, vagy oda sem ért. Ez egy tükör. Egy nagyon kemény, de kendőzetlen tükör. Ami megmutatja, hogy mit lát egy férfi, ha ránéz a FB oldalunkra. Mert nem azt, amit mi láttatni szeretnénk vele.

Kapott egy cikket, amit OKJ-s szaktanácsadó szakos zsurnaliszta hozott össze, bizonyára hosszú évek tapasztalatai alapján. Olvasd el, itt találod meg:

Mindannyiunk nyűgje, mi az?

Ha minden szavával egyetértesz és nem akarsz látni, akkor Gyula cikkét ne olvasd el! Ha egyetértesz, de azért sántít a dolog, akkor már jó az út, amit nálunk találsz. Ha szeretnéd látni és tudni, hogy egy férfi hogy éli meg a bejegyzéseidet és mit lát mögötte, akkor pedig itt van neked egy másik link is:

Miért vagyok egyedül? Az egyedüllét titkos okai.

Ebben az írásban Gyula rámutat az eredeti cikk minden hibájára, de nem állítja pellengérre az írónőt. Csak segít neked és nekem is, hogy lássuk, milyen veszélyt hordoz, ha a saját érzéseinket (adott esetben dühöt, fájdalmat, magányt, bármit) keressük, mintegy megerősítésként a neten és azt jól ki is kürtöljük, azzal a céllal, hogy valaki mentsen már meg önmagunktól. De ez a meddő próbálkozás csak elriasztja a potenciális társakat. Nem, nem azért, mert nem kíváncsiak az érzésekre és azért sem, mert ők nem képesek érezni (erről is van cikk), pusztán azért, mert alapvetően egy férfinek nyugalomra van szüksége a hátországában. Ezt keresi, erre vágyik. Hogy mi riasztja még el, vagy mi vonzza, hogy mi miket rontunk el, merre felé kell(ene) fejlődnünk, arra az egyik lehetséges válasz Dora Gyula cikkében van.

Ajánlom figyelmedbe!