Szabó Ildikó

Tanító vagyok. A szó minden értelmében. Tanítok sok-sok gyermeket is és rajtuk keresztül is látom, ami kiterjedt ismeretségi körömben is egyre jobban terjed: a nők és a férfiak kapcsolata válságban van. Ahogy a magamé is abban volt. Éreztem, hogy rengeteg barátom, cimborám, ismerősöm jár ugyanabban a cipőben, nemtől függetlenül: elbeszélünk egymás mellett, nem értjük egymást. Eltűntek a férfiak, azok az „IGAZIAK” és ideológiákat ordítozó, elférfiasodott feministákká váltak nőtársaim. És senki sem volt boldog ebben a helyzetben. Én is csak toporogtam a saját értékrendi válságomban, mígnem…

Mígnem elmentem egy furcsa nevű tanfolyamra. „Hogyan szelídítsünk férfit?” kérdezte a kurzus címe és ígért izgalmas szellemi kalandozást a mindenkit érdeklő téma körül. Végighallgattam Dr. Nagy Ágnes és Dora Gyula tartalmában ősi és egyszerre forradalmi gondolatmenetét arról, hogyan is lehetne, kellene a nagy „férfi-nő kapcsolat”-ot és ezen keresztül a nőként megélt mindennapjaimat jól csinálni.

Egyenesen, szókimondóan és érthetően megfogalmazták számomra és át is adták a tudást, melyet hordoztam magamban, de nem tudtam kimondani, alkalmazni meg végképp nem sikerült.

Ott, akkor elhatároztam, hogy ezt a tanfolyamot és a ráépülő „Nőiesség intenzív” képzést igyekszem mind szélesebb körben ajánlani és később szervezőként bekapcsolódni a munkába, mert érzem, hogy a saját életem hogyan változott meg a tanultak hatására. És látom azt a több, mint tizenötezer nőt (és rajtuk keresztül a  hozzájuk tartozó férfiakat, gyerekeket, hozzátartozókat és családtagokat, de még a szembejövőket is az utcán), akik már részesei lettek annak a sorsfordulásnak, melyet ez a tanfolyamsorozat eredményezhet, ha mered vállalni, hogy beleállsz a változásba.  

Zászlómra tűztem tehát a TTN által kidolgozott módszer terjesztését, mert őszintén hiszek annak hatékonyságában. Azért hoztam létre ezt az oldalt is, hogy ezen keresztül még könnyebben bekapcsolódhass a TTN csapatába, minél korábban elindulhass az úton, mely a te utad ugyan, de minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy királynőként élj tovább.

Budapest Időpont: április 25-26. Nyitás: március 11.
Budapest Időpont: május 30-31. Nyitás: április 30.