Bemutatkozásom során már említettem, milyen utat kellett megtennem ahhoz, hogy visszataláljak a saját nőiségemhez, ahhoz a magas oktávszámú létezéshez, melyben élve kiteljesedhetett tudattal fordulhatok önmagam és a körülöttem élő szeretteim felé.

Nem titok, hogy a „Hogyan szelídítsünk férfit” nevű kurzust végeztem el – első lépésként.

Miről szól ez a tanfolyam?

  • Dr. Nagy Ágnes és Dora Gyula létrehoztak közösen egy olyan – többezer éves írásokra támaszkodó – tudásrendszert, melyet minden lánynak már az általános iskolában tanítani kellene, ha már csecsemő korától nem tudott a részévé válni a női viselkedés
  • A két napos kurzus alatt szó van szerelemről, párkapcsolatokról, mindennapi feladatok megosztásáról, mozgásról, bármiről, amiről azt gondolod, érdekelhet téged ebben a témában
  • Kontemplációkon és humorral tanító helyzetgyakorlatok során megtanulhatunk „látni egy férfi szemével, figyelni egy férfi érzékszerveivel, beleállni egy férfi létezésébe”.

Miért kellene nekem látni és tudni, mit gondol egy férfi? – kérdezhetnéd. Azért, mert ha megszerzed ezt a tudást, kapsz egy olyan „távirányítót” a kezedbe, mellyel kapcsolatrendszered gyökeresen meg tud változni az által, hogy megérted az ok-okozati összefüggéseket. Nem kuruzslás, nem csodaszer, nem vajákolás. Színtiszta tudás.

Hogy mikor tudsz erre a hasznos ismeretre szert tenni?

2020 Tanfolyam időpontok:

  • Augusztus 22-23. Budapest
  • Szeptember 12-13. Szeged

Erre a linkre kattintva pedig megtalálod a jelentkezéshez szükséges információkat.

Várlak szeretettel!

Ildikó